Αρχείο Ανακοινώσεων

Περισσότερες Ανακοινώσεις
 
2020-04-07

Νέο Πρόγραμμα Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης για τους μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

το αναθεωρημένο πρόγραμμα των εξ’ αποστάσεως μαθημάτων σύγχρονης διδασκαλίας για τους μαθητές της Α’ – Β’ και Γ’ Λυκείου των εκπαιδευτηρίων μας θα ισχύσει από την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 και σε καθημερινή βάση.

Σημειώνουμε ειδικότερα ότι τα μαθήματα σύγχρονης διδασκαλίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας (και συγκεκριμένα: από Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 μέχρι και Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου 2020) και την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα (και συγκεκριμένα: από Τετάρτη 22 Απριλίου μέχρι και Παρασκευή 8 Μαΐου 2020).

Με νεότερη ανακοίνωση μας και κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα σας ενημερώσουμε πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα περαιτέρω.

Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να συμμετέχουν στα μαθήματα τηρώντας το πρόγραμμα που παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το παρακάτω πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας, λειτουργεί παράλληλα με την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης των εκπαιδευτηρίων μας e – collegio.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση


Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Α', B' και Γ' Λυκείου

Εικονικές τάξεις καθηγητών (σύνδεσμοι)Είναι επιβεβλημένο, οι μαθητές πριν να συνδεθούν στις εικονικές τάξεις των μαθημάτων, να διαβάσουν πρώτα τον οδηγό μαθητή για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση:

Οδηγός

Επίσης είναι πολύ σημαντικό, οι μαθητές να δηλώνουν τα πραγματικά τους στοιχεία (Όνομα και Επίθετο) και όχι ψευδώνυμα κατά τη δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα Webex, ώστε να μπορεί να γίνεται η απαραίτητη ταυτοποίησή τους από τους καθηγητές πριν την είσοδό τους στις εικονικές τάξεις.
Σε περίπτωση που η ταυτοποίηση των στοιχείων τους δεν είναι εφικτή δεν θα τους επιτρέπεται η παρακολούθηση του μαθήματος.