Φωτογραφία: Το Πρώτυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής International Baby College

Το International Baby College
Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής

Ιδρύσαμε το International Baby College από αγάπη για το παιδί. Σκοπός μας είναι να καταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολη, σωστή και ευχάριστη την ένταξη του νηπίου στο εκπαιδευτικό σύστημα. Η είσοδός του στο προνηπιακό περιβάλλον εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στη ζωή του παιδιού, από την επιτυχία της οποίας εξαρτάται η ομαλή εξέλιξή του. Το International Baby College αποτελεί το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης για νήπια ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών.

Στόχος μας είναι η αρμονική ανάπτυξη του παιδιού, η καλλιέργεια των πνευματικών και ψυχικών δεξιοτήτων του και η εξέλιξή του σε μια υγιή προσωπικότητα, έτοιμη να ενταχθεί ομαλά στο επόμενο στάδιο εκπαίδευσής του. Για το σκοπό αυτό στελεχώσαμε τον παιδικό μας σταθμό με ένα σύνολο άρτια εκπαιδευμένων και έμπειρων βρεφονηπιοκόμων, παιδαγωγών, πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Κινέζικων, Εικαστικών, Θεατρολογίας, Μουσικοκινητικής Αγωγής, Πληροφορικής, καθημερινή παρακολούθηση από παιδίατρο και από παιδοψυχολόγο.

Η επιστημονική προσέγγιση των εκπαιδευτικών και των ειδικών μας, συνδυασμένη με μεγάλη αγάπη, στοργή και ουσιαστική υποστήριξη, εγγυάται την επιτυχή είσοδο του μικρού μαθητή σε έναν κόσμο…μεγάλο!